IPR

Sobre nosaltres

Integral de Prevenció de Riscos, S.L.

Integral de Prevenció de Riscos és una entitat privada autoritzada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb el nombre SP-024-B, com a Servei de Prevenció Aliè.

Comptem amb un equip de Tècnics qualificats i titulats en les especialitats de Prevenció de Riscos Laborals.

El nostre objectiu és proporcionar la màxima qualitat en els nostres serveis, assessorant les nostres empreses clients de la millor manera per complir amb la normativa vigent en prevenció de riscos

Un equip amb una àmplia experiència

Els nostres tècnics compten amb una dilatada experiència en prevenció. Provenim del món de les mútues d’accedients, consultories de prevenció, de l’administració i de l’empresa privada

Analitzem

T'oferim actuacions preventives responsables, efectives, concretes i precises; dins el marc reglamentari vigent.

Aportem la solució

L'experiència del nostre equip ens assegura unes conclusions i posteriors actuacions preventives realistes, que permetran que la prevenció sigui una inversió per a l'empresa i no una despesa.

Concretem

Elaborem un pla de prevenció en el qual s'expliquen, amb tot detall, les actuacions a realitzar per a obtenir la màxima rendibilitat dels nostres serveis tècnics i mèdics.

Implementem

Realitzem reconeixements laborals en funció del risc i amb la periodicitat que els nostres especialistes mèdics determinen, reduint considerablement la despesa.